D e m i 

Mijn naam is Demi van Swaaij (29 jaar). Al van jongs af aan wist ik dat ik wilde gaan werken met kinderen (en ouders). Nog niet duidelijk voor mijzelf in welke vorm, ben ik de opleiding sociaal pedagogische hulpverlening gaan volgen. Mijn werkervaring ligt in het werken in de ambulante gezinsondersteuning, dagbehandeling groepen, begeleiding in (speciaal)onderwijs en het coördineren van gastouderopvang.

 

Met kinderyoga wil ik terug naar (het werken met) de kern van het kind. Wie is het kind en wat heeft hij/zij nodig. 

 

Jaren geleden ben ik zelf gestart met het volgen van yoga en wat ik hierin merk is dat er een moment is voor jezelf, aandacht besteden aan wie jij bent en wat jij nodig hebt. Zonder dat hierin een (voor)oordeel is, geen prestatie geleverd hoeft te worden. Terug naar de basis. 

 

Ik heb 2 opleidingen gevolg en afgerond bij Arterre opleidingscentrum. 

* Holistische Kinderyoga 

* Holistische Baby- en Dreumesyoga 

 

Tijdens de opleiding en in het geven van yogalessen heb ik al veel inspiratie opgedaan! Ik heb zin om mijn passie te gaan volgen en meer kinderen te begeleiden in het volgen van kinderyoga bij Sterrenschat.

 

Naast bovenstaande opleiding/werk achtergrond, vorm ik samen met mijn vriend een liefdevol gezin, met twee zoons (5 en 4jaar). Mijn persoonlijke ervaringen neem ik zeker mee in het geven van de kinderyoga en ik zal er zorg voor dragen, dat ieder kind in de les zich gezien en gehoord voelt.